Nyt Æresmedlem

Kjeld Ranum er her i sommer blevet udnævnt til Æresmedlem i vores ærværdige klub efter en lang og meget succesfuld periode som kasserer og formand for vores klub.
Tillykke - det er velfortjent

Aflysning

Bestyrelsen har i går (15.4.20) holdt et telefonisk bestyrelsesmøde for at drøfte den alvorlige situation, som landet befinder sig i, og hvilken betydning det har for afviklingen af årets stævne.

Vi har besluttet at aflyse stævnet, som skulle være afholdt den 9. – 11. juni 2020. Vi er meget kede af at måtte træffe denne beslutning. Men på baggrund af de udmeldinger, der er kommet fra regeringen og sundhedsmyndighederne, ser vi desværre ikke anden udvej. Det vil efter bestyrelsens enstemmige opfattelse være sundhedsmæssigt uforsvarligt at samle 100 medlemmer på Sct. Knuds Golfklub og på Hotel Hesselet.

I konsekvens af stævnets aflysning vil der heller ikke blive afholdt generalforsamling i år. Bestyrelsen fortsætter og vil tilrettelægge stævnet i 2021. Samtidig har vi besluttet, at medlemmer, som har betalt kontingent for sæsonen 2020, kun vil blive afkrævet et administrationsgebyr på 100 kr. for sæsonen 2021.

Vi havde set frem til at afvikle årets stævne efter den nye struktur, men det må så vente til næste år, hvor stævnet vil blive afholdt den 15. – 17. juni 2021. Reserver dagene allerede nu.

Husk selv af aflyse de hotel- og restaurantreservationer, som I måtte have foretaget.

Vi håber på jeres forståelse for vores beslutning og sender de bedste hilsener til jer alle.

 

På bestyrelsens vegne

Otto Bisgaard

Formandens Nytårshilsen 2020

Det gamle år satte rekord i nedbør, så mange baner har haft problemer med for meget vand, hvilket har afkortet sæsonen. Nu længes vi allerede til at komme i gang med den nye sæson, hvor vi håber på godt golfvejr i hele sæsonen. Især satser vi på, at vejrguderne som så mange gange tidligere også er med os til vores stævne på Sct. Knuds i dagene 9.-11. juni 2020.

Bestyrelsen ser meget frem til at afvikle stævnet efter den nye struktur, som blev præsenteret på sidste års generalforsamling. Med hensyn til Mesterskabsturneringen har vi været i god dialog med sidste års semifinalister og har i samråd med dem besluttet, at mesterskabet afvikles som et 36 hullers slagspil over 2 dage, hvor de 8 spillere med laveste bruttoscore på 1. dagen dyster om mesterskabet på 2. dagen, således at scorer på de 2 dage akkumuleres.

Husk at generalforsamlingen, præmieuddelingen og festmiddagen holdes på Hotel Hesselet om onsdagen (10. juni), så aftenen, hvor I selv skal sørge for spisning, er flyttet til tirsdagen (9. juni).  

Vi har mulighed for at optage nogle nye medlemmer, så tænk på, om I kender nogle golfkammerater med den rigtige indstilling både til golfspillet og det sociale samvær, og som kunne tænke sig at være en del af fællesskabet i vores klub. Giv gerne besked herom til vores sekretær.

Husk også at lette arbejdet for vores kasserer og sekretær ved at indbetale årskontingentet på 500 kr. inden den 1. marts 2020 på konto med Danske Bank 1551 6719295.

Til slut ønsker vi jer og jeres familier et rigtig godt nytår.

På bestyrelsens vegne

Otto Bisgaard

Årets Mester 2019

Årets Mester  HansHenrik Hjort Larsen (tv) og runnerup Erik Engel

Tillykke fra os alle sammen

Formandens Nytårshilsen 2019

En ny golfsæson står for døren. Vi har haft et godt efterår, og selv nu ved årsskiftet har vi med dagstemperaturer på 7-8 gr stadig åbne greens. Alle forudsætninger for en god sæson skulle således være til stede.
 
2019 byder også på udfordringer. Her tænkes på de nye internationale golfregler, der er trådt i kraft den 1, januar. OBGK vil naturligvis følge de nye regler, men det kræver også en indsats fra medlemmerne. Alle bør sætte sig grundigt ind i de nye love, så misforståelser på banen undgås. På Dansk Golf Unions hjemmeside, kan i få en grundig indføring.
 
Der er også meget at glæde sig til, sammenholdet og kammeratskabet, når vi mødes til vort årlige stævne i Nyborg. B- række spillerne, hvoraf der bliver flere og flere, kan glæde sig ekstra til kampen i B- rækken, hvor N.K. Strøybergs smukke sølvkande nu udsættes for 1. gang. 
 
Og nu til noget vigtigt. Som vedtaget på generalforsamlingen afholdes stævnet den 18. – 20. juni 2019. Det er en uge senere end normalt, men det skyldes det sene tidspunkt for pinsen. Vi er helt klar over, at den termin kan kollidere med børnebørns dimissioner fra skoler etc , men gør jeres bedste for at få kalenderen til at passe. 
 
Og nu til noget lige så vigtigt, kontingentet. Som ligeledes vedtaget på generalforsamlingen, er det uændret 450 kr., så for at berigtige jeres medlemskab bedes i omgående, og absolut senest 1. marts indbetale beløbet på vor konto i DANSKE 1551- 6719295. Til tasterne, hvorfor vente. 
 
Desværre har vi også triste meddelelser. I efteråret afgik vor tidligere formand Ib Eriksen ved døden, og lige op mod julen døde klubbens ældste medlem Mogens Hammeris i en alder af 93 år. Begge disse brave golferes minde vil blive æret i forbindelse med vor kommende generalforsamling. 
 
Tilbage er der nu, at ønske jer et rigtigt glædeligt nytår, og et fornøjeligt gensyn i Nyborg. 
 
Venlige hilsener 
På bestyrelsens vegne 
Kjeld Ranum

Årets Mester 2018

Nu er det 78. stævne afsluttet, og vi har fået kåret årets mester, som i øvrigt lavede "the Double", nemlig vandt både mesterskabet og bedste bruttoscore, nemlig Hans Henrik Hjorth Larsen fra Rungsted Golfklub.

Vi ønsker hjertelig tillykke med det flotte resultat

FORMANDENS NYTÅRSHILSEN OLD BOYS GOLFKLUB 2018

Kære Old Boys Golfere

Det regner derude, og det har det gjort snart hele efteråret 2017. Matcher er blevet aflyste, baner har stået under vand og huller var lukkede, men nu kære golfere, nu tager vi hul på 2018.

Golfere, og specielt Old Boys Golfere er ukuelige optimister. Bliver det til en ” podieplads” i år, eller kommer endelig den længe ventede og eftertragtede ” hole in one”? Med håb, stædighed og optimisme, starter vi nu en ny sæson.

Og medens vi er ved vejret, var vi heldige under stævnet i 2017. Vejrguderne var med os. Lad os håbe på det samme i år, når stævnet afholdes i perioden fra 12. – 14. juni 2018. Kryds i kalenderen.

Vi havde lidt medlemsfrafald sidste år, af forskellige grunde, men heldigvis er klubben takket være Jer meget levedygtig, og interessen for vor ærværdige klub stadig stor. Men, for gamle som for nye medlemmer, gælder det om, gerne omgående, men absolut senest den 1. marts iht vedtægterne, at indbetale kontingentet på 450,-kr til vor konto i DANSKE 1551 – 6719295. Til tasterne, hvorfor vente?

Med denne manende opfordring, ønsker bestyrelsen Jer et rigtigt godt nytår, og et fornøjeligt på gensyn i Nyborg.

Venlige hilsener

Pbv

Kjeld Ranum

Årets mester 2017

Årets stævne er nu afviklet i god ro og orden og vi har fået kåret årets mester i 2017 nemlig Erik Engel. Vi ønsker tillykke med det 3. mesterskab

Vores nye æresmedlem

Niels Kay Strøyberg blev på Generalforsamlingen udnævnt til Æresmedlem.

Tidligere æresmedlemmer har været Carl Scheller  udnævnt i 1965 og Eiler Holck i 1990

Formandens Nytårshilsen Old Boys Golfklub 2017

 

 
 
 
Kære Old Boys Golfere
 
Så er endnu et år gået, og sidste golfbold slået.
For dansk golf har det været et jubelår, hvor Danmark for første gang vandt World Cup, det uofficielle VM i golf.
 
Også under stævnet i Nyborg blev der spillet golf på et højt plan, og opnået fremragende resultater. Årets mester blev Erik Engel fra Sct. Knud, der gentog sejren fra 2014. Stort tillykke.
 
På årets generalforsamling blev Jesper Lilbjerg Dam fra Nordborg Golfklub indvalgt i bestyrelsen. Jesper har de sidste år haft ansvar for ”puttekonkurrencen”, og han fik en varm velkomst i vor midte.
 
Bestyrelsen har som altid været samlet for at vurdere årets afholdte stævne, og med baggrund i de mange positive tilkendegivelser fra medlemmer og vor egen vurdering, er det for 2017 besluttet, at alt bliver som det plejer. Derfor, sæt kryds i kalenderen for dagene 13.- 15. juni, hvor vi mødes i Nyborg.
 
Men nu til det alvorlige. På årets generalforsamling blev der vedtaget en kontingentforhøjelse fra 400,- til 450,-kr. Kassereren beder jer venligst, men indtrængende om at berigtige jeres medlemskab ved pr.1. januar at indbetale kr. 450,- på vor konto i DANSKE 1551 6719295. Seneste betalingsfrist er 1. marts 2017, men hvorfor vente? Til tasterne med det samme.
 
Med disse ord ønsker bestyrelsen jer et rigtig godt nytår, og et fornøjeligt gensyn i Nyborg
 
Venlige hilsener
Pbv
Kjeld

 

Årets Mester

Så er årets mester kåret og det blev Erik Engel, Sct. Knuds. Stort tillykke.

Husk at krydse af i kalenderen for næste års stævne, som er 13.-15. juni 2017 i Nyborg

Nytårshilsen Old Boys Golfklub 2016

 

 

 

Kære Old Boys golfere

 Så har vi slået det sidste golfslag i 2015, og det er tid til at se lidt frem, og lidt tilbage.

 75 års jubilæumsåret er slut, og klubben kan med fortrøstning se fremtiden i møde. Den er levedygtig, og interessen for vor herlige klub er stor.

 Desværre mistede vi kort efter stævnet et skattet medlem af klubben og klubbens bestyrelse, idet vor golfven Carsten Fischer afgik ved døden. Vi vil savne ham og ære hans minde.

Nyvalgt til bestyrelsen blev Otto Bisgaard, Lyngbygaard Golf Klub, hvor han var mangeårig formand.

 Mesterskabet blev ubeskedent, men ikke uventet vundet af en ”rookie”, idet Hans Henrik Hjort Larsen fra Rungsted løb med pokalen.

 Men nu til det alvorlige. Bestyrelsen lovede på generalforsamlingen, at kontingentet efter jubilæumsåret igen ville blive ” normaliseret”. Kontingentet for 2016 er derfor fastsat til 400,- kr., som vedtaget på Generalforsamlingen

 Vi beder medlemmerne gerne snarest, men senest 1. marts berigtige jeres medlemskab ved indbetaling på konto 1551  6719295.

 Med disse ord ønsker bestyrelsen jer et rigtig godt nytår med et fornøjeligt ” på gensyn” i Nyborg fra den 14. – 16. juni.

 Keep swinging

 P.b.v

Kjeld Ranum

 

Mester 2015

Årets Mester: Hans Henrik Hjorth Larsen, Rungsted Golfklub

Stort til lykke

Årets stævne 2015

Så er det ved at være tid at tænke på 75 års jubilæums Stævnet, som afholdes 9-11 juni. Du finder programmet under Stævner 2015, hvor du også kan tilmelde dig.

Under Generalforsamlinger 2015 finder du indkaldelsen til årets Generalforsamling, som finder sted på Hotel Hesselet d.9. juni kl. 19.00

Formandens nytårshilsen 2015

 
 
Kære Old Boys Golf- venner.
 
Ideen med Old Boys Golf Klub er ”Gode golfdage med gode venner”. I disse grå januar dage, kan de gode golfdage synes lidt fjerne, men det er ganske vist, det går den rigtige vej.
 
I år kan vor hæderkronede klub fejre 75 års jubilæum. Det er bestyrelsens ønske, at dette jubilæum skal markeres med festlige indslag, uden dog at vore gode gamle traditioner brydes.
I jubilæumsåret er kontingentet fastsat til 600 kr., så vær hurtig på tasterne, og overfør jeres kontingent for 2015 på konto 1551- 6719295 senest den 1. marts.
 
Vi kan glæde os over stor interesse for vor klub, og en lødig og mangfoldig venteliste er lang. Allerhelst ser vi dog i bestyrelsen, at vore gode og gamle golfvenner igen i år møder frem på Sct. Knuds Golfklubs dejlige baner i Nyborg fra den 9. – 11. juni 2015. På glædeligt og festligt gensyn.
 
Bestyrelsen sender jer alle de bedste ønsker om et godt nytår.
 
Kjeld
                            

Velkommen til vores hjemmeside

Årets mester 2014 er Erik Engel, Sct.Knuds. Stort tillykke

 Du kan nu se resulater fra stævnet under fanen Stævner 21014, men den er endnu ikke helt færdig. Det bliver den snart

 

Så er stævnet desværre forbi for i år, men vi mødes næste år d. 9, 10 og 11 juni til vores 75. stævne og det bliver i Nyborg som sædvanligt.
Og gør dig selv og bestyrelsen den glæde allerede nu at sætte kontingentet for 2015 på 600,- kr til betaling i netbank senest 1. marts 2015 på konto 1551-6719295 

 

Formandens jule hilsen 2014

Kære venner i Old Boys Golfklub
I disse kedelige, grå, men travle dage op til Jul, tænker jeg ofte på, at dagene snart bliver længere igen, og at vi så kan begynde at øjne nogle fornøjelige dage på Sct.Knuds skønne golfbane. . Det var måske en god idé at indtaste kontingentet (400,- kr.) på jeres netbank til overførsel før 1.marts 2014 på 
konto 1551-6719295?
 
Bestyrelsen sender jer de bedste ønsker om en glædelig Jul og et godt Nytår.På gensyn i Nyborg 17., 18. og 19. juni.
 
Ib

Årets mester

Årets mester 2013 er Pauli Seerup fra Næstved Golfklub. Tillykke

Velkommen til vores hjemmeside